Valrhona Creations GourmandsMet ‘Creations Gourmands’, nodigt Valrhona u uit tot creativiteit met behulp van recepten die speciaal bedacht zijn voor vakmensen die op zoek zijn naar nieuwe smaken en sensaties.
De perfecte beheersing in het samenstellen van chocolade wordt gecombineerd met de inventiviteit van de patissiers van de ‘École du Grand Chocolat’. Zo onderzoekt Valrhona vele nieuwe wegen en worden volkomen nieuwe associaties ontdekt. Elke creatie roept verbazing op door de originaliteit van de gebruikte ingre-diënten of natuurlijke extracten en specerijen.

Valrhona draagt deze uitzonderlijke collectie op aan alle gepassioneerde vakmensen op het gebied van chocolade.


CARAMELIA 36% MELK/CARAMEL
VAL007098 - ZAK 3 kg


Caramelia is zacht, erg lekker en vol van smaak. Hij vervoert u in eerste instantie met zijn romige melksmaak, om vervolgens de intensiteit en kracht van zijn smeuige karamelsmaak te laten uitkomen, met subtiele zoute en biscuit zoute en biscuitachtige tonen.
OPALYS 33% WIT
VAL008118 - Zak 3 kg


Chocolade met een heldere zuivere kleur, zacht smeltend en een heel lichtzoete smaak, die harmonieuze aroma’s van verse melk en natuurlijke vanille laat vrijkomen.
IVOIRE 35% WIT
VAL000140 - Blok 3 kg
VAL004660 - Zak 3 kg


Deze licht gezoete witte chocolade met geraffineerde melk- vanilletonen en een fijne zachte smeltende textuur brengt alle recepten perfect in evenwicht.
valrhona_dulcey DULCEY - BLONDE CHOCOLADE
VAL009458 - Zak 3 kg


De blonde kleur van Dulcey is uniek en onderscheidend.De smaak is gastronomisch, niet te zoet en met intense tonen.
De blonde kleur komt bij uitstek tot zijn recht iin mallen en in ganache voor gebak/crème en ganache voor bonbons.NOIR ORANGE 56% PUUR
VAL000122 - Blok 3 kg


Een smakelijke vereniging van fijne cacao- aroma’s en de alles overheersende frisheid van sinaasappeltonen.

XOCOLINE 41% MELK
VAL006972 - Blok 3 kg


De zuivere en evenwichtige smaak van chocolade en melk. Deze couverture onthult zeer verfijnde aroma’s, is extreem zacht en niet erg zoet, met en klein tikje geraffineerde bitterheid. De delicate smaak van Xocoline heeft harmonieuze combinaties in petto en respecteert op elegante wijze de begeleidende smaken.


CAFÉ NOIR 57% PUUR
VAL000120 - Blok 3kg


Harmonieuze combinatie van fijne cacao-aroma's en de kracht van mokka en arabicakoffie

LAIT ORANGE 35% MELK
VAL000123 - Blok 3 kg


Een smakelijke combinatie van fijne cacaoaroma’s en de allesoverheersende frisheid van sinaasappel- tonen.


XOCOLINE 65% PUUR - Suikervrij
VAL005904 - Blok 3 kg


De licht zurige fruitaccenten versmelten met de geroosterde aroma’s om een zachte bittere smaak met subtiele houttonen tot uitdrukking te brengen.


XOCOPILI
Kruidige chocolade 72% Puur
VAL005145 - Pot 1 kg


De kracht van een zoute chocolade gecombineerd met een subtiel mengsel van kruiden en specerijen, vergroot en sublimeert de smaak van uw creaties.
XOCOMÉLI
Zoet gekruide chocolade 57% Puur
VAL006566 - Pot 1 kg


Een frisse en gerustellende exotische combinatie van zoete, fruitige en hesperide kruiden.