Capfruit

Sweet-Creations-Oisterwijk

Capfruit is de fruit leverancier voor Mareco Sweetcreations BV. Het belang van Capfruit is het beste fruit te kunnen bieden voor de professional. De producten van Capfruit zijn zeer geschikt voor het maken van desserts, ganaches, mousses en ijs. Een ruim assortiment voor alle culinaire en ambachtelijke doeleinden.

Meer dan de helft van de puree’s worden geproduceerd zonder toegevoegde suikers en zijn niet gepasteuriseerd. Dit laatste is van groot belang voor de smaak en kleur van de puree.

De productiemethodes zijn er op gericht om de natuurlijke kwaliteit te waarborgen. Het fruit van Capfruit komt voor 30% uit de Rhône Vallei. De regio rond Lyon en Valence staat bekend om zijn rood fruit, vijgen, perziken, peren en abrikozen. Het meeste tropische fruit komt van de Ivoorkust – de rijke vulkaanachtige bodem en een gebalanceerd klimaat zorgt voor fruit van hoge kwaliteit. Tevens is de lange traditie van het telen van fruit belangrijk voor een constante kwaliteit.

Chef’s en professionals geven Capfruit de nodige input zodat Capfruit weet wat er leeft en wat de wensen zijn van de eindgebruiker. Zo levert Capfruit de kwaliteit die men op top-niveau verwacht. Daarnaast wordt er continue geïnvesteerd in het verbeteren van de kwaliteit, creativiteit en het rendement.

Het Capfruit assortiment van Mareco Sweetcreations BV is onderverdeeld in verschillende categorieën.
Het assortiment bestaat uit:
  Fruitpuree’s
  Diepgevroren fruit (IQF fruit)
  Coulis
  Zestes van citrusvruchten

Capfruit is ISO 22000 en HACCP gecertificeerd.
Tevens zijn de producten van Capfruit Kosher en Halal.