Passie

De basis van Mareco Sweetcreations BV is gelegd door Remco Wolfs en Marcella Wolfs in het jaar 2005. Door Remco z’n passie en studiekeuze is hij in zijn jongere jaren terecht gekomen bij verschillende topzaken binnen Nederland en België. “Daar ben ik in aanraking gekomen met exclusievere grondstoffen onder andere Valrhona, wat een mooi product om mee te werken. Zo’n mooi product, daar moet iedereen mee willen werken. Vanuit hier is mijn passie voor het vak ontstaan en dit wil ik het liefst overbrengen aan mensen die het weten te waarderen.”
Sindsdien is het gelukt om traditie en innovatie hand in hand te laten gaan. Altijd op zoek naar innovatie. Het resultaat is een eigentijds assortiment, groot genoeg om de dagelijkse behoefte in te vullen. Een assortiment dat overal toepasbaar is en waarin smaak en beleving op de voorgrond staan.

Het doel van Mareco Sweetcreations BV is om de smaak en kennis met klanten te delen. Dit gaat gepaard met vakkennis en goede service. Zowel onze partners als Mareco Sweetcreations BV hebben een bijzondere reputatie in de markt als het gaat om smaak, kwaliteit en innovatie.
Met ons team zijn we dag in dag uit bezig om de klant tevreden te stellen. Dit doen we met veel inzet en enthousiasme.

Ons team

Bij Mareco Sweetcreations BV vinden we het belangrijk om dagelijks klanten blij te maken, daar draait alles om! Dit kan niet alleen bereikt worden, wij hebben een hard werkend maar ook gezellig team dat graag voor u klaar staat.

Met zijn allen wordt er hard gewerkt om het bedrijf te laten lopen zoals het loopt. Pakketjes worden ingepakt, het magazijn wordt draaiende gehouden, staan klanten te woord en zorgen voor advies, service en kwaliteit. Het team maakt alles mogelijk.