Van het land tot je bord

Capfruit

In 1999 werd Capfruit opgericht met als missie “Van het land tot je bord”. Met een strikt toezicht op de teelt en de selectie van het fruit moet het naast deze missie voldoen aan hoge kwalitatieve eisen. Alleen met dit beleid kan Capfruit garanderen om de beste producten te leveren om de beste creaties te maken. 

Fruittelers worden zorgvuldig uitgekozen waarna relaties worden opgebouwd. Wanneer het fruit geselecteerd is wordt het fruit verder verwerkt in de fabriek. De technologie is gebaseerd op de verwerking van fruit op lage temperaturen, zo wordt de complexe structuur behouden. Daarnaast wordt op deze manier het verlies van smaak, ontwikkeling van ziektekiemen en oxidatie voorkomen. Verder worden producten niet gepasteuriseerd, behalve waar deze warmte behandeling echt onvermijdelijk is. Dit zijn vooral de vruchten met een hoge PH waarde, die onvoldoende natuurlijke zuurgraad bevatten. Door streng toezicht op dit gehele proces is Capfruit sinds 2008 ISO 22000 gecertificeerd.

Groots assortiment, Heerlijke smaak!

Groots assortiment, Heerlijke smaak!

In de afgelopen jaren heeft dit geleid tot een groots assortiment aan fruitpuree, diepgevroren fruit (IQF), zeste van fruit en notenpasta’s. Het assortiment aan fruitpuree heeft om de beste smaak van fruit naar voren te laten komen geen toegevoegde suikers. Capfruit heeft genoeg keuze om voor elke jaargetijde de mooiste creaties te maken.