Your partner in creation!

Chocolatree

Chocolatree heeft als missie je te ontzorgen door de mooiste producten aan te bieden om jouw eigen creaties te maken! Het zal dan ook niet verbazen dat Chocolatree bestaat uit een team vol enthousiastelingen. Presentatie en decoratie is een belangrijk onderdeel van de patisserie. “We eten als eerst met onze ogen” wordt wel eens gezegd. Dus reden te meer om de dingen die we eten er mooi uit te laten zien. Naast dat het er mooi uit moet zien is het belangrijk dat de decoratie lekker smaakt. Alle decoraties worden met Valrhona chocolade gemaakt en alle kleuren zijn 100% natuurlijk.

Personaliseren van chocolade

Personaliseren van chocolade

Naast dit assortiment aan decoratie biedt Chocolatree mogelijkheden tot het personaliseren van chocolade en mallen. De wensen van de klant worden besproken en door het design team van Chocolatree in kaart gebracht. Zo kan je voor elke gelegenheid hetgeen ontwikkelen waar je gelukkig van wordt.

Elke creatie heeft de juiste decoratie

Zo ziet de decoratie er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens heerlijk om te eten. Daarnaast zijn er dus geen additieven aanwezig, dat hedendaags steeds belangrijker wordt. Chocolatree heeft een groot assortiment samengesteld dat voor elk jaargetijde genoeg keuze geeft, of je nu je decoraties inkoopt of zelf wilt maken met transfer en reliëf sheets. Zo kan je voor elke creatie de juiste decoratie kiezen.